Pikantna Fasolka Szparagowa

Pikantna Fasolka Szparagowa
Pikantna fasolka szparagowa to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Jeśli masz pomidory w puszkach, fasolę, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pikantna Fasolka Szparagowa, Rachael Ray ' s Sweet and Saucy Green Beans and Shrimp with Rice, oraz Saucy Calico Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś fasolę, pomidory i dressing do wrzenia na średniej patelni na średnim ogniu; przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dusić na średnim i małym ogniu 7 min. albo aż fasola będzie chrupiąca-delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn