Pikantna Fasolka Szparagowa
Pikantna fasolka szparagowa to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Jeśli masz pomidory w puszkach, fasolę, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pikantna Fasolka Szparagowa, Rachael Ray ' s Sweet and Saucy Green Beans and Shrimp with Rice, oraz Saucy Calico Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś fasolę, pomidory i dressing do wrzenia na średniej patelni na średnim ogniu; przykryj.
Dusić na średnim i małym ogniu 7 min. albo aż fasola będzie chrupiąca-delikatna.