Pikantna Czerwona Kapusta

Pikantna Czerwona Kapusta
Pikantna czerwona kapusta może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, sos sojowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Tangy Kapusta Slaw, oraz Tangy Kapusta Slaw.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokrojoną kapustę umieścić w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać mieszaninę octu balsamicznego na kapustę i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
KapustaKapusta
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn