Pikantna Catalina Swai

Pikantna Catalina Swai
Pikantna Catalina Swai może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Z tego przepisu składa się 1 porcja zawierająca 404 kalorie, 23 g białka i 19 g tłuszczu każda. Za 2,83 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka filetu z ryby swai, sosu sałatkowego Catalina, płatków pieprzu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pescatarian. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 33%, to danie nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Słodko-pikantny Swai z salsą cytrusową, Słodko-pikantny Swai z salsą cytrusową i Dressing Catalina: słodki, pikantny i stworzony do wszystkiego.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill zewnętrzny na średnio-wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połóż duży kawałek folii aluminiowej na powierzchni roboczej; zsuń krawędzie, tworząc kształt przypominający łódkę, aby pomieścić płyny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Na środek folii aluminiowej wlać dressing Catalina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opatrunek CatalinaOpatrunek Catalina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Umieść filet rybny w sosie, obracając, aby ryba była całkowicie pokryta sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
W małej misce wymieszaj sos chili-czosnkowy, proszek czosnkowy, mielony czarny pieprz, sól morską, płatki czerwonej papryki, musztardę w proszku i biały pieprz. Obie strony filetu rybnego posmaruj mieszanką przypraw. Owiń folią aluminiową filet rybny i dressing, zlepiając krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Filety RybneFilety Rybne
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Gotuj rybę na rozgrzanym grillu, aż będzie nieprzezroczysta i łatwo będzie się łuszczyć widelcem, od 8 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn