Pigwa-Jabłko Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj chrupiącego pigwy i jabłka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 344 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Udaj się do sklepu i odebrać złote smaczne jabłka, masło, pigwy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jabłko i pigwa chrupiące z rodzynkami rumu, Strudle z pigwy jabłkowej z syropem z pigwy, oraz Pomarańczowy imbir Gruszka i pigwa chrupiące.
Instrukcje
W misce wymieszaj cukier, mąkę i proszek do pieczenia.
Masło pokroić na kawałki i dodać do miski, wraz z wanilią. Rub mieszaninę palcami, aż utworzy grube okruchy. Następnie wyciśnij mieszaninę, aby uzyskać małe grudki.
Obrać i rdzeń pigwy i Golden Delicious jabłka.
Pokrój owoce w plastry o grubości 1/3 cala i wymieszaj w płytkim naczyniu do pieczenia 2-ćwiartkowym.
Na owoce równomiernie wlać grudki cukru i mąki.
Piec w piekarniku 350, aż owoce będą bardzo miękkie po przekłuciu, 55 do 60 minut.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.