Pietruszka, Por i zielona cebula Frittata
Pietruszka, Por i zielona cebula Frittatan jest bezglutenowe i pierwotne poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 125 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka julienne-cut marchew, oliwa z oliwek, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Frittata Z Zielonego Pomidora I Poru, Zupa z pora i zielonej cebuli, oraz Musztarda Zielono-Słodka cebulowa Frittata.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w misce i wymieszaj trzepaczką do wymieszania.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj posiekany por, marchew, i posiekaną zieloną cebulę, i smażyć przez 5 minut lub do miękkości.
Dodać mieszaninę jaj; przykryć i gotować na małym ogniu przez 8 minut lub aż frittata jest prawie ustawiony.