Pietruszka, kapary i kanapka z tuńczykiem cytrynowym

Pietruszka, kapary i kanapka z tuńczykiem cytrynowym
Pietruszka, kapary i kanapka z tuńczykiem cytrynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, pietruszka z płaskim liściem, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Linguine z grillowanym tuńczykiem, kaparami i pietruszką, Makaron z tuńczykiem, pietruszką, bazylią i kaparami, oraz Ryż cytrynowy z kaparami i pietruszką.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć tuńczyka, pieprz, oliwa z oliwek, pietruszka, kapary, Skórka z cytryny, i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
PieprzPieprz
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozprowadź mieszaninę na swoim ulubionym chlebie lub bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
RolkaRolka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn