Pierścienie do squasha z miodowo-sojową glazurą
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Squash pierścienie z miodowo-sojowej glazury może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz Acorn squash, imbir, ocet ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pierścienie Z Dyni Pieczonej Miodem, Kabocha Squash with Honey Ginger Glaze {GF & Low Fat}, oraz Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia folią. Spray z nonstick spray oleju roślinnego.
Odetnij oba końce każdego squasha.
Pokrój każdy squash w poprzek na 4 pierścienie. Zebrać nasiona i wyrzucić.
Umieść pierścienie do squasha w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia. Blachę do pieczenia szczelnie przykryć folią.
Piec, aż squash zacznie mięknąć, około 15 minut.
W międzyczasie ubijaj kolejne 5 składników w małej misce, aby zmiksować.
Połowę mieszanki miodu przełożyć na Kabaczek.
Pędzel pozostałą mieszaninę miodu nad squashem; Kontynuuj piec, aż squash będzie brązowy, delikatny i szkliwiony, około 10 minut.
W porcji: kalorie, 114; tłuszcz całkowity, 0,5 g; Tłuszcze nasycone, 0; cholesterol, 0