Pierścienie do squasha z miodowo-sojową glazurą

Pierścienie do squasha z miodowo-sojową glazurą
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Squash pierścienie z miodowo-sojowej glazury może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz Acorn squash, imbir, ocet ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pierścienie Z Dyni Pieczonej Miodem, Kabocha Squash with Honey Ginger Glaze {GF & Low Fat}, oraz Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia folią. Spray z nonstick spray oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Odetnij oba końce każdego squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3
Pokrój każdy squash w poprzek na 4 pierścienie. Zebrać nasiona i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
4
Umieść pierścienie do squasha w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia. Blachę do pieczenia szczelnie przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec, aż squash zacznie mięknąć, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W międzyczasie ubijaj kolejne 5 składników w małej misce, aby zmiksować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Zdjąć folię z kabaczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Połowę mieszanki miodu przełożyć na Kabaczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
MiódMiód
9
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
10
Piec odkryte 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Pędzel pozostałą mieszaninę miodu nad squashem; Kontynuuj piec, aż squash będzie brązowy, delikatny i szkliwiony, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
W porcji: kalorie, 114; tłuszcz całkowity, 0,5 g; Tłuszcze nasycone, 0; cholesterol, 0
13
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn