Pierś z kurczaka z miodowo-balsamiczną glazurą
Pierś z kurczaka z miodowo-balsamiczną glazurą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 178 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, połówki piersi kurczaka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pierś Z Kurczaka Z Miodowo-Balsamiczną Glazurą, Grillowana pierś indyka z polewą miodowo-jabłkową, oraz Łosoś z glazurą Balsamiczno-miodową.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki; posypać obie strony kurczaka.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 7 do 8 minut z każdej strony lub aż kurczak jest gotowy.
Przełożyć kurczaka na półmisek; ogrzać. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej; dodać ocet i miód do patelni. Dusić 1 minutę lub aż glazura zgęstnieje; mieszać stale.