Pierś Z Kurczaka Faszerowana Jabłkiem

Pierś z kurczaka nadziewana jabłkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka wody, skrobia kukurydziana, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierś z indyka nadziewana serem pomarańczowym, jabłkowym i kozim z naturalnie słodzonym sosem żurawinowym, B. O. A. R. S Nadziewana Pierś Z Kurczaka, oraz Nadziewana Pierś Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jabłko, ser i bułkę tartą. Odstawić.
Rozpłaszcz piersi kurczaka między arkuszami woskowanego papieru do grubości 1/4 cala. Podziel mieszankę jabłek między piersi kurczaka i zwiń każdą pierś. Zabezpieczyć wykałaczkami.
Roztopić masło lub margarynę w patelni 7 cali na średnim ogniu. Brązowe nadziewane piersi z kurczaka.
Dodać wino i 1/4 szklanki wody. Kryć się. Dusić przez 15 do 20 minut, lub aż kurczak nie jest już różowy.
Przełożyć kurczaka na półmisek.
Połącz 1 łyżkę wody i skrobię kukurydzianą; wymieszaj z sokami na patelni. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje.
Polać kurczaka sosem i udekorować natką pietruszki.