Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytrusami
Cytrusowa pierś z indyka jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 41g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku pomarańczowego, skórki cytryny, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytrusami, Pierś Z Indyka Z Grilla Cytrusowego (Lekka), oraz Chile-Cytrusowa Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając palców, ostrożnie rozluźnij skórę z obu stron piersi indyka. W robocie kuchennym lub blenderze, połączyć pietruszkę, bazylia, masło, czosnek i sól; przykryć i proces, aż będzie gładka.
Rozłóż pod skórką indyka; ułóż plastry cytryny i pomarańczy na mieszance ziół. Zabezpieczyć skórę od spodu piersi wykałaczkami.
Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla. Przygotować grill do pośredniego ciepła, za pomocą miski ociekowej.
Umieść indyka na patelni. Grill, przykryty, na pośrednim średnim ogniu przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub do czasu, gdy termometr do mięsa odczyta 170°. Przykryć i odstawić na 10 minut.
W międzyczasie do miarki wlać kapiele z patelni; odtłuścić tłuszcz. W małym rondlu połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka.
Dodaj sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, skórkę cytrynową, pieprz i kapiele patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wyrzucić skórę, plastry cytryny i pomarańczy z piersi indyka.
Wyjąć mieszankę ziołową z indyka; wymieszać z sosem. Pokrój indyka i podawaj z sosem.