Pierś z indyka faszerowana kapustą i kiełbasą

Pierś z indyka faszerowana kapustą i kiełbasą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jarmuż-i kiełbasa nadziewane piersi indyka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 89g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 24 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z indyka, farsz z jarmużu i kiełbasy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pierś z indyka faszerowana kiełbasą i pieczarkami, Słodka kiełbasa, szałwia i nadziewana orzechami laskowymi pierś z indyka, oraz Pierś z indyka faszerowana kiełbasą, koprem i złotymi rodzynkami dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia65
Magazyn