Maca nadziewane piersi cielęciny może być tylko głównym daniem szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 455 kalorii, 53g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz pierś cielęcą, olej roślinny, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pierś cielęca faszerowana macą, Pierś indyka faszerowana macą i koprem włoskim, oraz Faszerowana Duszona Pierś Cielęca.
Instrukcje
1
Cebulę, marchew i seler ugotować w oleju w szerokim 3 1/2 - do 5-quart ciężkiego garnka na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną brązowieć, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Podczas gotowania warzyw włóż MACE do durszlaka i uruchom pod gorącą wodą, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Maca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Zdjąć garnek z ognia i przenieść połowę warzyw do miski. Warzywa schłodzić w misce 5 minut, następnie wymieszać z Macami, pietruszką, jajkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Maca
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Wytnij dużą kieszeń w piersi cielęcej: zaczynając od środka najgrubszego boku, włóż duży nóż poziomo i pokrój w środek cielęciny tak równomiernie, jak to możliwe, pozostawiając 1-calową granicę z 3 stron.
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Przecier cebulę, czosnek, olej, papryka, sól i pieprz w robocie kuchennym lub blenderze. Pierś cielęcą wyłożyć na deskę do krojenia i przetrzeć wnętrze kieszeni 2 łyżkami przecieru. Kieszeń wypełnić luźno farszem z macy, pozostawiając 1-calową krawędź po przecięciu. Sew kieszeń zamykana igłą dywanową i sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Sznurek Rzeźniczy
Deska Do Krojenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Cielęcinę osuszyć i natrzeć obie strony pozostałym przecierem. Gałązki tymianku przekładamy na pozostałe w garnku warzywa, a następnie polewamy cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Wyrzuć gałązki tymianku i usuń tłuszcz z sosu. Wyrzucić sznurek, następnie pokroić cielęcinę w poprzek ziarna na plastry o grubości 1 cala i podawać z sosem.
* Cielęcina poprawia smak, jeśli duszone 2 dni wcześniej. Schłodzić w sosie, odsłonić, następnie schłodzić, powierzchnię przykryć papierem pergaminowym lub papierem woskowym i garnek przykryć pokrywką.
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Przed ponownym podgrzaniem Usuń zestalony tłuszcz. Wędliny pokroić na ziarno i podgrzać w piekarniku z sosem na płytkiej patelni do pieczenia, przykrytej, 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół