Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem
Nadziewane szpinakiem piersi z kurczaka to bezglutenowe i דל פחמימות,zne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 37g tłuszczu i w sumie 483 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś piersi z kurczaka, czosnek, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem, Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem, oraz Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce wymieszaj majonez, szpinak, ser feta i czosnek, aż dobrze się połączą. Odłóż na bok.
Ostrożnie motylkowe piersi z kurczaka, uważając, aby nie przeciąć do końca. Łyżka mieszanki szpinaku do piersi z kurczaka. Owinąć każdy kawałkiem boczku i zabezpieczyć wykałaczką.
Umieść w płytkim naczyniu do pieczenia. Kryj.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę lub do momentu, gdy kurczak nie będzie już różowy na środku, a soki będą klarowne. Termometr z natychmiastowym odczytem włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopnie C).