Piersi z kaczki w Muskacie i soku pomarańczowym

Piersi z kaczki w Muskacie i soku pomarańczowym
Piersi kaczki w Muscat i sok pomarańczowy może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.69 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 491 kalorii, 37g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wzbogacony bulion z kurczaka, sok pomarańczowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kaczka wietnamska duszona w soku pomarańczowym, Pieczone piersi z kaczki z pomarańczowym sosem Chipotle, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Pieczone Piersi Z Kaczki Z Pomarańczowym Sosem Chipotle.

Instrukcje

1
W dużym naczyniu do pieczenia wymieszaj Muscat de Beaumes-de-Venise z sokiem pomarańczowym, sosem sojowym, sokiem z limonki i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
MoscatoMoscato
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Dodać piersi kaczki i marynować przez 4 godziny lub na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
3
Wyjąć piersi kaczki z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Zalać marynatą do średniego rondla i dodać wzbogacony bulion z kurczaka. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 filiżanki i syropu, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać skórkę piersi kaczki do dołu i doprawić solą i pieprzem. Gotować piersi na umiarkowanym ogniu, aż skóra jest bardzo chrupiąca, o 5 protokół. Włączyć piersi, przykryć i gotować, aż mięso jest rzadkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Przełożyć piersi na deskę do rzeźbienia, przykryć luźno folią i odstawić na 5 minut. Pokrój kaczkę w poprzek o grubości 1/4 cala i ułóż na talerzach. Podaj SOS przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn