Piersi kurczaka z papryką
Piersi z kurczaka z papryką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 38g białka, oraz 18g tłuszczu. Mieszanka masła, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Piersi kurczaka z papryką, Pieczone piersi z kurczaka z papryką, oraz Hawajskie piersi z kurczaka z papryką i ananasem.
Instrukcje
Umieść każdą pierś kurczaka między 2 arkuszami pergaminu i funta do nawet 1/2-cala grubości.
Posypać solą. Kurczaka obustronnie posmarować mąką; nadmiar potrząsnąć.
Ciepłe 2 Łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować kurczaka, aż złoty z obu stron i gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Przełożyć na talerz; przykryć.
Rozgrzać pozostały olej na patelni. Podsmaż czosnek, aż pachnący, 30 sekund.
Dodać paprykę i smażyć przez 1 minutę.
Dodać bulion, ocet i cukier; doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z patelni. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 4 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z masłem i natką pietruszki, aż masło się rozpuści.
Polać kurczaka sosem i podawać.