Bill Yosses' Blackberry Maślanka Bundt z pomarańczową glazurą
Bill Yosses ' BlackBerry Maślanka Bundt z pomarańczową glazurą może być tylko przystawką szukasz. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier, jeżyny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tort Billa Yossesa Z Czarnego Lasu, Ciasto z maślanką jeżyn ze słodką pomarańczową glazurą, oraz Bill Yosses pieczone w piekarniku brzoskwinie z Zielonym eliksirem Tean.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj 2-kwartową patelnię antyadhezyjną z masłem, a następnie spryskaj lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania. Nie chcesz, żeby to ciasto się kleiło! Nowe Patelnie antyadhezyjne zapobiegają przyklejaniu się dna ciasta do patelni.
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek masło i cukier zmiksować na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste. Beat w jaja jeden po drugim, aż włączone. Beat in the vanilla. Zmniejszyć prędkość do niskiej i wymieszać w połowie mieszanki mąki.
Wymieszać w maślance, a następnie pozostałą mieszaninę mąki. Używając drewnianej łyżki, delikatnie złóż jeżyny.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec ciasto, aż tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty, około 1 godziny.
Niech ciasto ostygnie na patelni przez 10 minut, a następnie odwrócić na półmisek.
Gdy ciasto ostygnie, połącz sok pomarańczowy z cukrem w małym rondlu i gotuj na małym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Używając szpikulca lub długiego cienkiego noża, nakłuj głębokie otwory na całej powierzchni ciasta.
Wlać połowę glazury na ciasto, pozwalając mu przedostać się do otworów.
Niech ciasto ostygnie przez 20 minut więcej.
Wlać pozostałą glazurę na ciasto i pozostawić na 10 protokół. Pokroić i podać.