Pierogi z boczkiem i rampą

Pierogi z boczkiem i rampą
Pierogi z boczkiem i rampą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis od Serious Eats ma 124 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ramp Sałatka z cytryną-Ramp Vinaigrette, Omlet z boczkiem ze szparagami i kozim serem, oraz Ramp Kimchi & Ramp Confit.

Instrukcje

1
Na ciasto: umieścić mąkę w misce robota kuchennego. Przy uruchomionej maszynie powoli maczaj w wodzie, aż do powstania spoistego ciasta (prawdopodobnie nie będziesz potrzebował całej wody). Pozostawić ciasto do jazdy wokół procesora przez 30 sekund. Formować w kulkę za pomocą mąki ręce i przenieść do miski. Przykryj wilgotnym ręcznikiem i pozostaw na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozgrzać olej roślinny w woku na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj rampy i gotować, mieszając i podrzucając często, aż lekko rumiane i pachnące, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RampyRampy
3
Przełożyć do miski i wytrzeć woka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Umieścić kapustę i sól w robocie kuchennym i pulsować, aż drobno posiekane, około dziesięciu 1-sekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Przełożyć do sitka o drobnych oczkach ustawionego nad miską. Pozostaw na 30 minut, aby odcedzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Połącz rampy, odsączoną kapustę, boczek, wieprzowinę, imbir, sos sojowy, cukier, olej sezamowy i wino ryżowe w maszynce i pulsuj, aż utworzy się mieszanina pasty, około 15 krótkich impulsów, skrobając boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Wino RyżoweWino Ryżowe
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
RampyRampy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Mikrofalówka małą kulkę nadzienia w misce przez 10 sekund i zjeść go do smaku przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodaj więcej soli, sos sojowy lub cukier w razie potrzeby i powtórz etap degustacji / przyprawy, aż nadzienie smakuje tak, jak chcesz. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
9
Aby zrobić pierogi: podziel ciasto na 4 sekcje, a każdą sekcję na 10 małych kulek wielkości łyżki stołowej, tworząc łącznie 40 kulek. Na Dobrze obsypanej mąką powierzchni roboczej rzuć każdą kulkę w okrągłą średnicę od 3 1/2 do 4 cali. Owijki stos i przechowywać pod plastikiem, aż wszystkie z nich są rozwijane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Aby uformować pierogi, umieść 1 łyżkę nadzienia na środku opakowania. Zwilż krawędzie owijki mokrym palcem lub szczotką do ciast. Wchodzisz na pół i szczypta w prawym dolnym rogu zamknięte. Plisuj przednią krawędź owijki wielokrotnie, ściskając krawędź zamkniętą po każdej zakładce, aż cała pieróg zostanie uszczelniona.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
11
Zapieczętowane pierogi przełożyć na lekko posypaną mąką drewnianą lub wyłożoną pergaminem deskę.
1
Połączyć sos sojowy, ocet, cukier i imbir w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać 6 do 12 pierogów i gotować, aż unoszą się (około 1 minuty). Kontynuuj gotowanie przez 2 minuty dłużej, a następnie przenieś na talerz za pomocą pająka z siatki drucianej lub łyżki szczelinowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Podgrzać 3 łyżki oleju roślinnego w patelni nonstick 10-calowy lub na dnie dobrze przyprawionego odlewanego woka na średnim ogniu, aż się połysk. Ostrożnie dodajemy pierogi płasko w dół i gotujemy, wirując od czasu do czasu, aż spód pierogów będzie złotobrązowy i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Podawać natychmiast z sosem zanurzeniowym. Powtórz Krok 7 z pozostałymi pierogami, pracując partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn