Pierogi ziemniaczane z kozim serem
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Pierogi ziemniaczane z kozim serem mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej z orzeszków ziemnych, ziemniaki, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kozi ser i nowa tarta ziemniaczana, Zapiekanka ziemniaczana z kozim serem, oraz Trójkąty Z Ziemniakami I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki zetrzeć na tarce i wycisnąć płyn.
Wymieszać z puree ziemniaczanym i doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Ser kozi wymieszać z miodem i ziołami i odstawić.
Ziemniaki oddzielić na 10 kopców.
Umieścić w dłoni i spłaszczyć. Umieścić 1 łyżeczkę mieszanki sera w centrum i szczypta krawędzi, aby zamknąć.
Napełnij garnek sosu 1/2 sposób z olejem arachidowym.
Rozgrzać olej do 325 stopni F i smażyć pierogi na złoty kolor.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i podawać.