Pierogi ziemniaczane II

Pierogi ziemniaczane II
Need a bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Kluski ziemniaczane II może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, mąkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pierogi Ziemniaczane, Pierogi Ziemniaczane, oraz Pierogi ziemniaczane II.

Instrukcje

1
W misce wymieszać płatki ziemniaczane, wodę i sól. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przez 10 minut. Wymieszać jajka i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Ziemniaczane InstantPłatki Ziemniaczane Instant
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni zagniataj ciasto, aż nie będzie już lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. Ciasto rozdzielić na około 6 pierogów. Ostrożnie wrzuć pierogi do wody i gotuj około 20 minut, aż wzniosą się na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wyjąć z wody i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn