Pierogi Ze Świątyni Zen
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pierogów ze świątyni Zen. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 133 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9 i kosztuje 88 centów za porcję. Jeśli masz imbir, sól koszerna, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Shirley Temple, Shirley Temple, oraz Shirley Temple.
Instrukcje
Aby przygotować pierogi, upuść imbir i czosnek przez zsyp żywności z włączonym Robot kuchenny; proces aż do zmielenia.
Dodać szparagi, 1/4 szklanki kawałki zielonej cebuli, i kasztany wodne; pulse 4 razy lub aż posiekane.
Dodaj grzyby, 2 łyżeczki oleju sezamowego, 1 1/2 łyżeczki sosu sojowego i 1/4 łyżeczki soli; pulse 4 razy lub aż mieszanina jest drobno posiekane.
Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 2 łyżeczek mieszaniny grzybów w środku owijki. Zwilżyć brzegi owijki wodą. Przynieś 2 przeciwległe rogi razem. Naciśnij krawędzie wraz z opuszkami palców, aby uszczelnić, tworząc trójkąt.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania podczas montażu; lekko przykryć ręcznikiem lub folią. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami wonton i mieszaniną grzybów.
Dodaj wodę do holenderskiego piekarnika na głębokość 1 cala; doprowadzić do wrzenia. Płaszcz metalowy Parowar warzywny sprayem do gotowania. Ułożyć 9 pierogów na parze, lekko nakładając się na siebie. Pierogi parowe, pod przykryciem, 8 minut lub do miękkości.
Wyjąć pierogi z parownika; przykryć i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi kluskami.
Aby przygotować sos, połączyć 1/3 szklanki sosu sojowego i pozostałych składników.