Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem

Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem
Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: szalotki, kwitnący szczypiorek, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem, Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem z suszonymi krewetkami, oraz Pierogi Ze Szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki (z wyjątkiem łodyg kolendry, szczypiorek i opakowania) w dużej misce, a następnie wymieszaj łodygi kolendry i szczypiorek. Ustaw miskę w większej misce z lodem, aby utrzymać schłodzone podczas formowania pierogów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SzczypiorekSzczypiorek
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić lekko zaokrągloną łyżeczkę nadzienia na środku opakowania i zwilżyć obszar wokół napełniania wodą. Złóż na pół, aby utworzyć półksiężyc i naciśnij, aby zamknąć. Zwilżyć jeden róg i przynieść rogi razem, naciskając je, tworząc pieróg w kształcie tortellini. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TortelliniTortellini
WodaWoda
3
Pierogi gotować w dużym garnku z delikatnie gotującą się wodą, aż wieprzowina jest właśnie ugotowana, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przełożyć łyżką szczelinową na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1
Pierogi można uformować (ale nie gotować) 2 godziny wcześniej i schłodzić; lub 1 miesiąc wcześniej i zamrozić na tacy, a następnie przenieść do torby zamrażarki. Gotować mrożone pierogi w 3 lub 4 partiach, 7 do 8 minut na partię.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn