Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem
Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: szalotki, kwitnący szczypiorek, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem, Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem z suszonymi krewetkami, oraz Pierogi Ze Szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki (z wyjątkiem łodyg kolendry, szczypiorek i opakowania) w dużej misce, a następnie wymieszaj łodygi kolendry i szczypiorek. Ustaw miskę w większej misce z lodem, aby utrzymać schłodzone podczas formowania pierogów.
Umieścić lekko zaokrągloną łyżeczkę nadzienia na środku opakowania i zwilżyć obszar wokół napełniania wodą. Złóż na pół, aby utworzyć półksiężyc i naciśnij, aby zamknąć. Zwilżyć jeden róg i przynieść rogi razem, naciskając je, tworząc pieróg w kształcie tortellini. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami.
Pierogi gotować w dużym garnku z delikatnie gotującą się wodą, aż wieprzowina jest właśnie ugotowana, około 3 minut.
Przełożyć łyżką szczelinową na talerz.
Pierogi można uformować (ale nie gotować) 2 godziny wcześniej i schłodzić; lub 1 miesiąc wcześniej i zamrozić na tacy, a następnie przenieść do torby zamrażarki. Gotować mrożone pierogi w 3 lub 4 partiach, 7 do 8 minut na partię.