Pierogi z kapustą, boczkiem i cebulą

Pierogi z kapustą, boczkiem i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pierogów z kapustą, boczkiem i cebulą. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, akompaniament: śmietana, koperek i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pierogi ziemniaczane z kapustą i boczkiem, Domowe pierogi z podsmażoną cebulą, oraz Pikantna kapusta Podsmażona i cebula z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierogi Parboil w 6-do 8-quart garnku wrzącej osolonej wody, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 1 minuta mniej niż wskazuje instrukcja opakowania (pierogi nie będą całkowicie ugotowane).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Przełożyć łyżką szczelinową na durszlak, aby osuszyć. Pat dry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Rozgrzać 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie podsmażyć połowę pierogów, obracając się raz, aż złoty, o 4 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przekładamy na duży talerz i utrzymujemy ciepło, luźno przykryte folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Dodać 1 łyżkę oleju do patelni i smażyć Pozostałe pierogi w ten sam sposób, przenosząc na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Boczek gotować w tej samej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i złoty, 6 do 8 protokół, następnie przenieść do ręczników papierowych do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni, następnie dodać pozostałą łyżkę oleju i podsmażyć cebulę na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż złoty, o 8 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego, następnie wymieszać czosnek, kapustę, wodę i sól i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Przełożyć na półmisek z pierogami i posypać boczkiem i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
KoperKoper
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn