Pierogi Z Jagodami
Pierogi jagodowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 237 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 59 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz świeżą śmietanę, jagody, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Z Jagodami, Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, oraz Jagodowo-Mango Sałatka mieszana z jagodowo-Guava Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę, 1 łyżkę cukru, proszek do pieczenia i sól.
Masło pokroić na suche składniki, za pomocą noża do ciast lub widelca.
Dodać mleko do ciasta. Odstawić ciasto na kluski.
W dużym rondlu, połączyć jagody, 1 1/2 szklanki cukru i wody i doprowadzić do wrzenia. Wrzucić pierogi do gorących jagód przez łyżkę stołową. Przykryć garnek, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować powoli przez 20 do 30 minut. Nie zdejmuj pokrywki przed upływem 20 minut i nie mieszaj pierogów.
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi lub świeżą śmietaną.