Pierogi Z Dzikich Grzybów

Pierogi Z Dzikich Grzybów
Pierogi z dzikich grzybów to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 231 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz masło, pieczarki cremini, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Grzybowo-Jabłkowe, Sałatka Wild About You: Sałatka z dzikich grzybów z tymiankiem i serduszkiem Rzymskim, oraz Dip Z Dzikich Grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wrzącą wodę na porcini w małej misce i moczyć, aż zmiękną, 10 do 20 protokół. Wyciągnij porcini z wody, wyciskając nadmiar płynu z powrotem do miski i dobrze spłucz, aby usunąć ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać płyn do namaczania przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem do miski i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Drobno posiekać cebulę i czosnek w robocie kuchennym, następnie dodać cremini i borcini i pulsować, aż bardzo drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Rozgrzać masło na patelni na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować mieszaninę grzybów, często mieszając, aż grzyby są suche i 1 cień ciemniejszy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj zarezerwowany płyn do namaczania i gotuj na wolnym ogniu, często mieszając, aż mieszanina będzie gęsta, sucha i zacznie brązowieć, około 15 minut (będzie około 1 filiżanki napełniania). Natkę pietruszki wymieszać z solą i pieprzem do smaku. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
1
Połówki ciasta i rozwałkować 1 kawałek na lekko posypanej mąką powierzchni w 15-calowy Okrągły, utrzymując pozostałe ciasto owinięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
2
Wyciąć rundy (około 2
3
z frezem z mąki. Umieść 1 łyżeczkę nadzienia w środku każdej rundy. Przerabiając 1 nabój na raz, zwilż brzegi wodą i złóż na pół, tworząc półksiężyc, ściskając brzegi razem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Przełożyć pierogi jako zmontowane na ręcznik kuchenny posypany mąką. Powtórz z pozostałymi rundami, następnie zrób więcej pierogów z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
1
Cebulę ugotować na maśle na dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż do złotego koloru, o 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Pierogi gotować w dużym garnku z lekko osoloną wrzącą wodą do miękkości, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przełożyć łyżką szczelinową na patelnię z cebulą. Wrzucić delikatnie do herbu i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
1
* Nadzienie można wykonać 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.* Pierogi nadziewane można zamrozić na 1 miesiąc. Zamrozić na tacy do twardości, około 2 godzin, a następnie zamrozić w zamykanych plastikowych torebkach. Odwilż przed gotowaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn