Pierogi wieprzowe z dojrzałym czarnym octem

Pierogi wieprzowe z dojrzałym czarnym octem
Pierogi wieprzowe z dojrzałym czarnym octem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 42. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, tłustą mieloną wieprzowinę, jabłko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wieprzowina z octem pieprzowym, Kotlety wieprzowe z papryką, octem i czarnymi oliwkami przepis, oraz Kanapka z wieprzowiną z sosem z octu pieprzowego i zieloną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mieloną wieprzowinę z winem, cukrem, solą i pieprzem. Odkurz obramowaną blachę do pieczenia skrobią kukurydzianą. Zwilż krawędź opakowania gyoza wodą i umieść na środku 1 łyżeczkę nadzienia wieprzowego. Podnieś boki do góry i nad wypełnieniem, plisując owijkę i przekręcając ją u góry. Ustawić pierogi na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W każdej z 2 dużych patelni rozgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3
Dodać pierogi do patelni, zwiększyć ogień do wysokiej i smażyć, aż rumiane na dnie, o 2 protokół.
4
Wlać 1/2 szklanki wody do każdej patelni, przykryć i zmniejszyć ciepło do umiarkowanego. Gotować, aż woda odparuje i pierogi są miękkie na górze i skwierczeć i chrupiące na dole, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W międzyczasie, w małej misce, połączyć ocet i sos sojowy i wlać do poszczególnych misek do zanurzania. Ułóż plastry jabłka na talerzu lub talerzach. Na plasterki jabłka ułożyć pierogi i podawać od razu, z sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje42
Ocena Zdrowia1
Magazyn