Pierogi W Stylu Spanokopita

Pierogi W Stylu Spanokopita
Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, szpinak, ser manouri i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Placki z szynką i groszkiem, Blackberry Hand Pie, oraz Spanikopita Hand Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średniej wielkości holenderskim piekarniku na średnim poziomie, następnie dodać cebulę. Gotować, ze szczyptą soli, często mieszając. Gdy cebula jest zmiękczona i przezroczysta, około 5 minut, dodać czosnek i gotować jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj szpinak, podrzucając do obsypania olejem i dodaj kolejną małą szczyptę soli. Gotować, aż szpinak będzie bardzo delikatny, ale nie papkowaty, o 5 protokół, następnie wyłączyć ogień i wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj skórkę z cytryny, gałkę muszkatołową i koperek. Sól do smaku, i dodać sok z cytryny 1/2 łyżeczki na raz degustacji, aż pożądany smak zostanie osiągnięty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Rozgrzej piekarnik do 204° i dostosuj stojak do pozycji środkowej, a następnie lekko odkurz powierzchnię roboczą i wałek do ciasta mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o wymiarach 10 na 8 cali. Ostrym nożem pokrój ciasto francuskie na cztery mniejsze prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Dokuj środek każdego prostokąta lekko widelcem, pozostawiając pół cala przestrzeni z każdej strony. Łyżka 1/4 wypełnienia do każdego prostokąta i złożyć jak książkę. Aby uszczelnić krawędzie, zaciskaj je lekko dociskając tylną częścią widelca.
7
Piec ciasta ręcznie na pergaminowej blasze, aż ciasto będzie dobrze rumiane, jędrne i suche, około 30 minut. Lub zamrozić ciasto na blasze na kilka godzin, a następnie przenieść do torby na zamek błyskawiczny w celu długotrwałego przechowywania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Podawać ciasta ciepłe lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn