Pierogi W Stylu Spanokopita

Pierogi W Stylu Spanokopita
Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, szpinak, ser manouri i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Placki z szynką i groszkiem, Blackberry Hand Pie, oraz Spanikopita Hand Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średniej wielkości holenderskim piekarniku na średnim poziomie, następnie dodać cebulę. Gotować, ze szczyptą soli, często mieszając. Gdy cebula jest zmiękczona i przezroczysta, około 5 minut, dodać czosnek i gotować jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj szpinak, podrzucając do obsypania olejem i dodaj kolejną małą szczyptę soli. Gotować, aż szpinak będzie bardzo delikatny, ale nie papkowaty, o 5 protokół, następnie wyłączyć ogień i wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Dodaj skórkę z cytryny, gałkę muszkatołową i koperek. Sól do smaku, i dodać sok z cytryny 1/2 łyżeczki na raz degustacji, aż pożądany smak zostanie osiągnięty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Rozgrzej piekarnik do 204° i dostosuj stojak do pozycji środkowej, a następnie lekko odkurz powierzchnię roboczą i wałek do ciasta mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o wymiarach 10 na 8 cali. Ostrym nożem pokrój ciasto francuskie na cztery mniejsze prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Dokuj środek każdego prostokąta lekko widelcem, pozostawiając pół cala przestrzeni z każdej strony. Łyżka 1/4 wypełnienia do każdego prostokąta i złożyć jak książkę. Aby uszczelnić krawędzie, zaciskaj je lekko dociskając tylną częścią widelca.
7
Piec ciasta ręcznie na pergaminowej blasze, aż ciasto będzie dobrze rumiane, jędrne i suche, około 30 minut. Lub zamrozić ciasto na blasze na kilka godzin, a następnie przenieść do torby na zamek błyskawiczny w celu długotrwałego przechowywania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Podawać ciasta ciepłe lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn