Need a wegetariańska przystawka? Pierogi drożdżowe mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj naan bez drożdży, jak zrobić naan bez drożdży na kuchence, appam bez drożdży, jak zrobić appam bez drożdży, oraz Roladki Drożdżowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu umieścić mleko i masło i dusić na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
3
Rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie umieszczonej w małej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Drożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Połącz jajka, cukier i sól w dużej misce i wymieszaj, aż dokładnie się wymieszasz. Stopniowo mieszaj mąkę, na przemian z mlekiem i mieszankami drożdżowymi. Zbierz ciasto w kulkę. Przykryj miskę ściereczką i pozostaw ciasto 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Cukier
Drożdże
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
5
Wlać rosół z kurczaka do dużego garnka. Doprowadzić bulion do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
W międzyczasie posypać mąkę czystą deską lub blatem. Obrócić ciasto na deskę i lekko ugniatać, aż będzie gładkie i satiny, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
7
Dodaj trochę więcej mąki, jeśli ciasto jest lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
8
Rozwałkować ciasto na około 1/2 cala grubości. Użyj noża do masła, aby pokroić ciasto na paski o szerokości 2 cali i umieścić paski w wrzącym bulionie. Pierogi początkowo toną, a następnie wyrastają na powierzchnię po ugotowaniu, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Bulion
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do Masła
9
Usunąć pierogi z bulionu łyżką szczelinową i osuszyć na talerzu.