Piernikowe placki z cytrynowo-Melasowymi zawijanymi puszystymi Lukrami

Piernikowe placki z cytrynowo-Melasowymi zawijanymi puszystymi Lukrami
Piernikowe placki z cytrynowo-Melasowym zawijanym puszystym lukrem może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, imbiru, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Piernikowe placki z cytrynowo-Melasowymi zawijanymi puszystymi Lukrami, Placki bananowe z puszystym lukrem z fasoli waniliowej, oraz Piernikowe Placki Z Kremem Cytrynowym.

Instrukcje

1
Do piernika: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Blachy do pieczenia linii z pergaminem i lekko spryskać nieprzywierającym sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Mąkę, sól, sodę oczyszczoną, zmielony imbir, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową wymieszać w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Połącz masło, olej i cukry w misce miksera stojącego i ubijaj za pomocą mocowania łopatek, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodać jajko i świeży imbir i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
6
Połącz melasę i maślankę w szklance miarowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
7
Dodać mieszankę mąki i mieszankę maślanki / melasy na przemian w 2 partiach, zaczynając i kończąc na mące, i mieszać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
8
Wyjąć miskę ze stojaka i złożyć w krystalizowanym imbirze. Przykryć i schłodzić ciasto przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Za pomocą małej miarki do lodów, miarka 6 kopców ciasto na blasze do pieczenia, odstępy kopców o 3 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piec, aż ciasta po prostu wiosna z powrotem po dotknięciu (powinny być zawsze tak lekko podpieczone, ponieważ ciasta będą nadal piec na gorących blach do pieczenia), o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
11
Wyjąć do regału do pieczenia i odstawić na blasze na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Do napełniania: Przynieś średni garnek z 1-calową wodą i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło, aby woda była na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
14
W misce miksera elektrycznego połączyć białka, sok z cytryny, wodę, cukier, skórkę, śmietanę z kamienia nazębnego i sól i ubijać do połączenia i lekko spieniony, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
15
Umieść miskę nad gotującą się wodą i wymieszaj gumową łopatką, aż osiągnie 160 stopni F, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
16
Wyjmij miskę z wody i umieść ją na stojaku miksera. Używając nasadki trzepaczki, ubijaj mieszankę z dużą prędkością, aż utworzy się, sztywne szczyty i będzie chłodna, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
17
Dodaj ekstrakt z wanilii i bij przez 10 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
18
Wyjąć z podstawki i delikatnie złożyć w Lemon curd następnie melasę, pozostawiając smugi twarogu i melasy w nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
19
Umieścić dużą dollop nadzienia na środku płaskiej stronie połowy ciasta. Wierzchu płaską stroną pozostałych ciast i delikatnie naciskać, aż nadzienie rozprzestrzeni się na krawędź ciasta.
20
Połącz sok z cytryny, cukier i sól w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
21
Jajka ubijamy w małej miseczce i temperujemy w soku z cytryny. Odstawić mieszaninę na patelnię i gotować na średnim ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje Plecy łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
22
Wyjąć z ognia, lepiej ubić na zimno i przecedzić do miski. Wymieszać skórkę, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie twarde i zimne, o 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe

Składniki

1(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijasnobrązowy cukier muscovadojasnobrązowy cukier muscovado2(zima)ciemnobrązowy cukier muscovadociemnobrązowy cukier muscovado596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(3 uncje) maślanka(3 uncje) maślanka1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier trzcinowy czystycukier trzcinowy czysty1szczyptaSzczypta kremu tatarskiegoSzczypta kremu tatarskiego3(zima)imbir drobno pokrojony w kostkęimbir drobno pokrojony w kostkę1Dużekartonowe kółko do ciasta (6 cali)kartonowe kółko do ciasta (6 cali)2largesbiałka jaj w temperaturze pokojowejbiałka jaj w temperaturze pokojowej2largesżółtka jajżółtka jaj4146 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno starty świeży imbirdrobno starty świeży imbir796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony1(może być lub przeglądać)goździki mielonegoździki mielone11 funt cukinii,imbir mielonyimbir mielony596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1Drobno starta skórka z cytrynyDrobno starta skórka z cytryny596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(3 uncje) melasa(3 uncje) melasa2(zima)3/4 łyżeczki melasy3/4 łyżeczki melasy0(może być lub przeglądać)świeżo zmielona gałka muszkatołowaświeżo zmielona gałka muszkatołowa1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli1(może być lub przeglądać)sól morska drobnasól morska drobna2(zima)niesolone masło pokrojone w kostkę 1/2 calaniesolone masło pokrojone w kostkę 1/2 cala6(zima)masło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone1(może być lub przeglądać)ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)zimna wodazimna woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn