Piernik z ryżem i wołowiną
Piernik z ryżem i wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 349 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka smażonego ryżu o smaku ryżu i mieszanki wermiszeli, piernik, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piernikowa Pieczeń Wołowa, Gingered Beef Stir-Fry for 2, oraz Gingered Beef Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować mieloną wołowinę i piernik na średnim ogniu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana, często mieszając.
Dodać ryż i wermiszel wymieszać z zawartością pakietu przypraw; gotować i mieszać 2 minuty.
Dodać wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać paprykę i groszek cukrowy; przykryć i gotować 5 do 10 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.