Piernik pieczony wieprzowina z tymiankiem
Piernik pieczeń wieprzowa z tymiankiem może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $19.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 204g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 1348 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, polędwicę wieprzową, konfitury imbirowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z tymiankiem, Pieczeń Wieprzowa Sezonowana Tymianek, oraz Ugotuj książkę: pieczeń wieprzowa z tymiankiem i pietruszką.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 232°. doprawić wieprzowinę solą i pieprzem, i zwinąć w świeży tymianek, aby był cały przyprawiony. Przetrzyj przetwory imbirowe na całym mięsie. Lekko posmaruj ceramiczne naczynie do pieczenia oliwą z oliwek i umieść wieprzowinę w naczyniu. Jeśli jakieś przetwory imbirowe spadły z mięsa, ułóż je na wierzchu wieprzowiny i lekko skrop oliwą z oliwek. Wrzucić cukinię z lekką mżawką oliwy i szczyptą soli, i rozsypać wokół naczynia do pieczenia.
Piec, aż środek wieprzowiny osiągnie 140 stopni F, około 15 do 18 minut. Włącz brojlery (pozostawić mięso, gdzie jest), i dusić, aż konfitury na wierzchu karmelizacji wieprzowiny, minutę lub dwie. Wieprzowina powinna mieć teraz 145 stopni w środku. Wyjmij naczynie z piekarnika, namiot z folią i pozostaw na 10 minut. Pokroić wieprzowinę, łyżką trochę soku imbirowego z patelni na wierzchu i podawać z pieczoną cukinią i lekko ubraną sałatką i chlebem.