Piernik III

Piernik III
Piernik III wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 295 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi deser dla Boże Narodzenie. Jeśli masz zmielony cynamon, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Domek Z Piernika (Mini Domki Z Piernika), Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym, oraz Pierniki M&M ciastka z piernikiem M & M maślane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy Okrągły patelni. Mąkę, imbir, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, masło śmietankowe i brązowy cukier do lekkiego i puszystego. Ubić jajko i melasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
MasłoMasło
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mieszankę mąki i wodę. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
4
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z patelni i podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn