Piernik dyniowy z twardym sosem

Piernik dyniowy z twardym sosem
Piernik dyniowy z twardym sosem to wegetariańska przepis z 12 porcjami. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Mieszanka solid-pack dyni, ekstrakt vanillan, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so great spoonacular score of 36%. Podobne przepisy obejmują Cytrynowy Sos Twardy Z Piernikiem, Piernik z kawałkami czekolady z sosem pomarańczowym, oraz Piernikowy budyń świąteczny z sosem pomarańczowym.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietany i cukrów, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać z dynią i melasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, imbir, sól i przyprawę do ciasta; dodaj do śmietany. Bić tylko do połączenia. Złóż jabłko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Przełożyć do nasmarowanego i posypanego mąką 10-in. patelnia z rurką karbowaną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć. Kurz z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
W dużej misce ubić masło, cukier cukierniczy i wanilię na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Podawać z piernikiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn