Piernik Dyniowy

Piernik Dyniowy
Ten przepis służy 16. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, dynię, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piernik Dyniowy, Piernik Dyniowy, oraz Piernik Dyniowy podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić jajka i substytut jajka. Wymieszać z dynią, miodem, masłem i jogurtem do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z kiełkami pszenicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
DyniaDynia
MasłoMasło
JogurtJogurt
MiódMiód
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połączyć suche składniki; stopniowo dodawać do mieszanki dyni i dobrze wymieszać. Płaszcz a 10-in. patelnia z rurką karbowaną z aerozolem do gotowania i kurzem z mąką; dodać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
DyniaDynia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Połączyć składniki lukru, aż będzie gładka; skropić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia8
Magazyn