Pierś Z Kurczaka Z Ogoloną Brukselką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj piersi z kurczaka z ogoloną brukselką. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 404 kalorie, 39g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz paprykę, połówki piersi kurczaka, brukselkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chile-przetarta pierś z kurczaka z kapustą, Quinoanem i sałatką z brukselki, Ogolona Sałatka Z Brukselki, oraz Ogolona Sałatka Z Brukselki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu umieścić kurczaka i 1/2 łyżeczki soli i zalać wodą; doprowadzić do wrzenia. Natychmiast wyjąć z ognia, przykryć i odstawić na 15 minut.
Odcedzić kurczaka i uruchomić pod zimną wodą. Całkowicie schłodzić; odstawić. Za pomocą 2 widelców, rozdrobnić na kawałki wielkości ugryzienia; rezerwy.
W międzyczasie użyj obieraczki do warzyw, aby usunąć zewnętrzną warstwę łodyg brokułów; Odrzuć. Kontynuuj obieranie łodyg w długie paski. W dużej misce, ubij razem olej, sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodać paski brokuły, brukselka, seler, orzechy laskowe, pietruszka, i zarezerwowane kurczaka do miski z sosem; wrzucić. Podzielić na 4 płytkie miski. Top z serem.