Pierś z grzybów w cydrze

Pierś z grzybów w cydrze
Jeśli masz około 6 godzin i 10 minut do spędzenia w kuchni, Cider Mushroom Brisket może być niesamowitym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 48 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 407 kalorii . Za 3,2 dolara za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. Jest idealny na Chanukę . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Mieszanka mieszanki zupy cebulowo-grzybowej, wołowej wołowiny, pierniczków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 75% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także: BBQ Beef Brisket , Beer Braised Brisket z sosem Ding Dang Good i Red Wine Braised Beef Brisket .

Instrukcje

1
Pokrój mostek na trzy części; umieść w wolnowarze o pojemności 5 lub 6 qt. W dużej misce wymieszaj sos, cydr, mieszankę zupy i okruchy ciasteczek; zalej wołowinę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Pokrój mięso w cienkie plasterki w poprzek włókien. Zdejmij tłuszcz z soków podczas gotowania; zagęść, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia35
Magazyn