Pierś z grzybów w cydrze
Jeśli masz około 6 godzin i 10 minut do spędzenia w kuchni, Cider Mushroom Brisket może być niesamowitym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 48 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 407 kalorii . Za 3,2 dolara za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. Jest idealny na Chanukę . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Mieszanka mieszanki zupy cebulowo-grzybowej, wołowej wołowiny, pierniczków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 75% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także: BBQ Beef Brisket , Beer Braised Brisket z sosem Ding Dang Good i Red Wine Braised Beef Brisket .
Instrukcje
Pokrój mostek na trzy części; umieść w wolnowarze o pojemności 5 lub 6 qt. W dużej misce wymieszaj sos, cydr, mieszankę zupy i okruchy ciasteczek; zalej wołowinę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Pokrój mięso w cienkie plasterki w poprzek włókien. Zdejmij tłuszcz z soków podczas gotowania; zagęść, jeśli chcesz.