Pieprzowy czosnek Confit z Prosciutto
Need a przyprawa bezmleczna? Pieprzowy czosnek Confit z Prosciutto może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz po przekątnej bagietkę chleba, główki czosnku, prosciutto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czosnek Confit, Soczewica Z Czosnkiem Confit, oraz Czosnek Confit - {Pięć Składników Piątek} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główek czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć każdą głowę osobno folią.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Oliwę z oliwek rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać posiekaną prosciutto i grubo zmielony czarny pieprz; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć miąższ czosnku i mieszaniny oleju w małej misce, mieszając widelcem, aż dobrze wymieszane.
Podawać z kromkami chleba.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.