Pieprzna Polędwica Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Pieprzną polędwicę z indyka ziołowego. Ten przepis zawiera 6 porcji z 254 kalorii, 41g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jeśli masz pod ręką zieloną cebulę, tymianek, polędwiczki z piersi indyka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Peppery Turcja Scaloppini, Pieprzna Grillowana Pierś Z Indyka, oraz Polędwica Wołowa Ziołowa.
Instrukcje
Polędwiczki osuszyć; spłaszczyć do 3/4 cala. grubość. W małej misce wymieszać wino lub sok, cebulę, pietruszkę, 4 łyżeczki oleju, czosnek, rozmaryn i tymianek.
Wlej 3/4 szklanki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj indyka. Zamknij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny, od czasu do czasu obracając. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę.
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Posyp indyka pieprzem i 1/2 łyżeczki soli. Na dużej patelni nieprzywierającej gotuj indyka na pozostałym oleju przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy przestanie być różowy.
W małej misce połącz skrobię kukurydzianą, bulion, zarezerwowaną marynatę i pozostałą sól na gładką masę; wlać na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia. Pokrój indyka; podawać z sosem.