Piekarnik Panko - "Smażona" Ryba

Piekarnik Panko -
Piekarnik Panko - "Smażona" ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 414 kalorii, 41g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką pieprz, oliwę z oliwek, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pełnoziarniste Panko i migdałowe chrupiące paluszki rybne pieczone w piekarniku, Pesto Panko Crusted Fish, oraz Paluszki Rybne Panko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Filety namoczyć w maślance. Spód metalowej patelni do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali zalać 1 łyżką oleju; odstawić. Umieścić panko na talerzu, dodać sól i pieprz, i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Gdy piekarnik jest gorący, wyciągnij rybę z maślanki; pozwól jej odcedzić. Jeszcze mokrą rybę zanurzyć w panko, poklepać, aby Panko się przylgnęło, następnie ułożyć filety na przygotowanej patelni, skropić pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec ryby w górnej trzeciej części piekarnika przez 8-15 minut, w zależności od grubości ryby; na zewnątrz będzie chrupiąca i złota, a wewnątrz miękka i nieprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać 1 filet na każdym z 4 talerzy z klinami limonki i 1/4 młodych ziemniaków i ketchupu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
Klin WapiennyKlin Wapienny
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn