Piekarnik Cassoulet

Piekarnik Cassoulet
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Oven Cassoulet. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 21 g białka i 17 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,2 USD za porcję. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liścia laurowego, bułki tartej, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Shortcut French Cassoulet i francuski piekarnik Le Creuset za 280 USD, Cassoulet i Cassoulet.

Instrukcje

1
W rondlu z powłoką nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania gotuj i mieszaj kiełbasę, cebulę, marchewkę, seler i czosnek przez 4-5 minut lub do momentu, aż cebula będzie miękka. Dodać pomidory, bulion, liść laurowy, tymianek, pieprz i goździki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez około 15 minut lub do momentu, aż marchewki będą miękkie, a płyn lekko zgęstnieje. Wyrzuć liść laurowy. Wymieszaj fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przenieś do 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Połącz bułkę tartą, masło i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Posypać mieszanką kiełbasianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 30–35 minut lub do momentu, aż krawędzie zaczną się pienić, a wierzch będzie złotobrązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn