Pieczywo Pieczone Czosnkowo-Rozmarynowe Z Grilla

Pieczywo Pieczone Czosnkowo-Rozmarynowe Z Grilla
Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz bagietki, czosnek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rozmaryn Pieczony Chleb Czosnkowy, Pieczywo czosnkowe z rozmarynem: łatwe i rzemieślnicze, oraz Pełnoziarnisty Pieczony Czosnek I Rozmaryn Chrupiący Chleb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść czosnek, rozmaryn, i oliwa z oliwek w małej patelni i podgrzewać powoli, aż olej po prostu zaczyna się gotować. Obróć goździki w oleju i saute przez 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć z płomienia i ostudzić przez 15 minut.
3
Z oleju wyjąć ząbki czosnku (zachować olej) i rozgnieść je do pasty nożem lub moździerzem i tłuczkiem. Zdejmij liście z gałązki rozmarynu i drobno je zmiel. W misce połącz pastę czosnkową, mielony rozmaryn i masło i wymieszaj, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Bagietki przeciąć na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
5
Pokrojone boki posmarować przyprawionym masłem i skropić odrobiną oleju używanego do pieczenia czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Posypać parmezanem, zamknąć bagietki i zawinąć każdą w folię aluminiową. Gotować na średnim ogniu na grillu lub w łóżku wolnych węgli przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Pokroić w plastry o szerokości 2 cali i natychmiast podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn