Pieczywo kruche z kawałkami czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta kruchego z kawałkami czekolady. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Model Bakery ' s Chocolate Rads, Bakery Style Chocolate Chip Muffins, oraz Bakery Style M & M Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier, masło, sól, i wanilia w dużej misce, aż będzie gładka i kremowa.
Dodaj mąkę i skrobię kukurydzianą, a następnie mieszaj, aż mieszanina połączy się w ciasto.
Umieść ciasto na dużym arkuszu papieru pergaminowego i uformuj w kłodę o średnicy 2 1/2 cala i długości 8 cali. Zawiń i przekręć końce, aby je zabezpieczyć, a następnie schłodzić do prawie twardego, około 30 minut.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem.
Umieścić czekoladowe chipsy w płytkiej misce. Pokroić ciasto na 1/4 cala grube rund, naciśnij na wióry, i umieścić na patelni odstępy około 2 cali od siebie.
Piec, aż zestaw i światło złoty na brzegach, 15 do 20 protokół.
Niech ciasteczka ostygną na patelniach 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.