Pieczony łosoś z sosem awokado to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 4G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz awokado, dymkę, koperek do dekoracji i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Karaiby Pieczony łosoś babka z makaronem miski z sosem kokosowym awokado {Paleo}, Chrupiący Pieczony łosoś z awokado Remoulade, oraz Pieczony łosoś z salsą z awokado Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 180C, 177°, znak gazowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W misce wymieszać koper włoski, dymkę, skórkę z 1 cytryny, sól i pieprz.Wysmaruj tacę piekarnika wystarczająco dużą, aby pomieścić rybę i położyć w niej rybę.Wypchaj rybę mieszanką kopru włoskiego.Naczynie bardzo szczelnie przykryć folią aluminiową i piec 10 minut na 450g plus 10 minut.W międzyczasie na szeroką patelnię włożyć 3 łyżki oliwy z oliwek i dodać por. Pot, pokryty, przez 10-15 minut lub do momentu, gdy pory będą dość miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Dymka
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
(i Tylko Porcje)
Skórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
Dodaj pak choi i trochę przyprawy, ponownie przykryć patelnię i nadal gotować delikatnie przez kolejne 10 minut lub aż pak choi jest gotowane, ale nie papkowate.Kiedy jesteś prawie gotowy, aby służyć ryby, obrać awokado i przecieru w robocie kuchennym z mlekiem kokosowym sok z 2 cytryny. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Bok Choy
Skórki Z Cytryny
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Ostrożnie wyjmij rybę z patelni, skórki i połóż na naczyniu do serwowania. Ułóż pak choi i pory wokół ryby i łyżka trochę sosu awokado nad rybą. Udekorować świeżym koperkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperek
Bok Choy
1/2 Funta Piersi Z Indyka
(i Tylko Porcje)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.