Pieczony Łosoś Z Musztardowo - Koperkową Polewą

Pieczony Łosoś Z Musztardowo - Koperkową Polewą
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Pieczony łosoś z musztardowo-koperkową polewą może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.06 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez recipes.prevention.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka soku z cytryny, majonezu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś Sate z glazurą musztardową koperkową, Pieczony Łosoś Ze Słodko-Gorącą Musztardową Glazurą-Robin Miller, oraz Glazura Musztardowa Koperkowa dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia14
Magazyn