Pieczony łosoś w liściach bananowca z sosem Ancho Chile-imbirowym z szafranem pieczony warzywny kuskus
Pieczony łosoś w liściach bananowca z Ancho Chile-sos imbirowy z szafranem pieczony warzywny kuskus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1121 kalorii, 48g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka squasha, pieprz, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczony warzywny Kuskus z sosem cytrynowo-musztardowym, Łosoś z pieczonym sosem Chile-Mango, oraz Łosoś i ziemniaki pieczone na liściach figowych ze świeżą sałatką figową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki ubić w średniej misce, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. natrzyj każdy filet oliwą z oliwek, dopraw do smaku solą i pieprzem, a zawiń kopertę w prostokąt liścia bananowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Liście Bananowca
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Umieść stronę szwu w dół na patelni z blachy i piecz 8 do 10 minut. Po zakończeniu ryby będą wyglądać nieco niedogotowane na wierzchu, ale będą twarde i nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Umieść paczki seam-side up na talerzu i złożyć z powrotem boki liścia bananowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Warzywa umieścić w średnim naczyniu do pieczenia, wymieszać z oliwą i doprawić solą i pieprzem. Pieczeń przez 8 do 10 minut, aż warzywa są po prostu gotowane przez. Przynieś bulion warzywny, szafran i 1 łyżeczkę soli do wrzenia w średnim rondlu, gotuj przez 5 minut, aż szafran zakwita i zabarwi wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Szafran
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Dodać kuskus, wymieszać, przykryć i zmniejszyć ogień do minimum. Gotować, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
8
W dużej misce umieścić kuskus, dodać pieczone warzywa i natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Podawać z łososiem i sosem ancho chile-imbirowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili Pepper
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
10
Dekoruj pokrojoną w kostkę czerwoną papryką i kolendrą.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.