Pieczony w drewnie bas w paski z cytryną i oliwką

Pieczony w drewnie bas w paski z cytryną i oliwką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj palonego w drewnie basu w paski z cytryną i oliwą Meyer. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 607 kalorii, 71g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, sok z cytryny, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 90%. Spróbuj Bas w paski z oliwkowo-migdałowym przepisem, Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, oraz Ziele i cytryna pieczone paski Bass dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na pierwszy krok w tym przepisie jest skonfigurować grill na świeżym powietrzu, hibachi lub czajnik grill Z zrobić dobrze. Użyj naturalnego węgla drzewnego. Rozpal ogień podpałką i papierem; rozpal go tylko zapałkami-nie płynem do zapalniczek. Płyn do zapalniczek nada potrawom nienaturalny chemiczny smak. Dostać węgiel na średnim ogniu i ustawić stojak grill około 4 cale nad węglami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Zrób kilka szczelin na bokach ryby i włóż plasterki czosnku do nacięć. Natrzyj rybę solą i olejem. Grillować przez około 8 minut na stronę. Po obróceniu ryby, natrzyj oliwę z oliwek i sól na dymkę i grilluj z rybą przez pozostałe 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Rybę i cebulę wyjąć z grilla i na ciepły talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Do smaków wystarczy wymieszać wszystkie składniki razem i czerpać na gorącą rybę(można zrobić dzień wcześniej).
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn