Pieczony Stojak z jagnięciny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać palone Rack jagnięciny spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, rozmaryn, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczony Stojak z jagnięciny, Przepis na pieczony Stojak z jagnięciny, oraz Stelaż jagnięcy z pieczonym pomidorem Jus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksować skórkę z cytryny, rozmaryn, sól i cukier. Przyprawić stojaki ze wszystkich stron tą mieszanką, przykryć i włożyć na noc do lodówki. Działa to jak szybkie lekarstwo, które doda smaku jagnięcinie, gdy jest gotowane.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Umieścić dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać olej. Umieść jeden z przyprawionych stojaków na patelni tłuszczu stronie w dół i sear aż złoty kolor, 3 do 5 protokół. Odwróć Stojak i przesącz drugą stronę na kilka minut.
Usuń do obramowanej blachy do pieczenia tłuszczu-side up, i powtórzyć proces brązowienia z drugim stojaku.
Umieść blachę do pieczenia z obu stojaków na nim w piekarniku i pieczenia, aż mięso rejestruje 120 stopni F do 125 stopni F w centrum, 20 do 25 minut.
Pozostaw na 5 minut przed pokrojeniem na kotlety i podaniem.