Pieczony stek z Rib-eye z sosem Herbed musztardowym i korzeniowym Vegetą
Pieczony stek z Rib-eye z sosem Herbed musztardowym i korzeniowym Vegetanem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1258 kalorii, 75g białka, oraz 84g tłuszczu. Na $9.93 za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać stek rib-eye, rutabagas, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Stek z pieczonego żeberka z sosem Herbed musztardowym i warzywami korzeniowymi, Pieczony New York Strip Steak z sosem musztardowym z Porto Wine, oraz Cydr-Musztarda Glazurowane Prażone Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.