Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake, Pomidorami I Imbirem
Pieczony pstrąg z grzybami Shiitake, pomidorami i imbirem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 6,33 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 72g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pstrąg tęczowy, zieloną cebulę, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony pstrąg z grzybami Shiitake, pomidorami i imbirem, Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami, oraz Pieczony pstrąg z Pesto z grzybów Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. linia duża obramowana blacha do pieczenia z folią; płaszcz z nonstick sprayu.
Rybę posypać solą i pieprzem. Otwórz rybę jak książkę i ułóż, skórkę w dół, na przygotowanej blasze do pieczenia.
5 kolejnych składników wymieszać w misce.
Mieszankę posypać rybą, skropić sosem sojowym i olejem sezamowym, a następnie polać gałązkami kolendry.
Piec odkryte, aż ryba jest nieprzezroczysta w centrum, o 20 protokół.