Pieczony Porgy z groszkiem, czosnkiem, szalotką i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pieczonego Porgy z groszkiem, czosnkiem, szalotką i miętą. Jedna porcja tego dania zawiera około 73g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 670 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje $8.11 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wino, czosnek, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na spektakularny wynik spoonacular 89%. Spróbuj Groszek Z Cytryną, Miętą I Szalotkami, Sałatka z komosy ryżowej z groszkiem cukrowym, szalotką i miętą, oraz Focaccina Z Pieczonym Czosnkiem, Szalotki I Provolone podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Pokrój, wyczyść i skaluj ryby i dopraw do środka i na zewnątrz. Łuski grochu i odstawić. Na patelni saute wystarczająco dużej, aby pomieścić rybę, podgrzewaj oliwę z oliwek do momentu palenia.
Umieścić rybę na patelni i energicznie wstrząsnąć.
Smażyć 2 lub 3 minuty, aż ryba zacznie chrupić z pierwszej strony, a następnie odwrócić.
Dodać czosnek i umieścić w piekarniku na 12 do 15 minut, lub aż ryba jest po prostu gotowane przez.
Wyjąć i umieścić patelnię na palniku i wyjąć ryby do talerza.
Dodaj groszek, szalotki i białe wino i smażyć 1 minutę.
Dodaj liście mięty i natychmiast zalej rybę.
Podawać z grillowanym żółtym squashem.