Pieczony plamiak z pomidorem i kolendrą wymaga ok. 59 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 37 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz scallion, oliwa z oliwek, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczony Plamiak Z Kolendrą I Przyprawami Cajun, Pieczony plamiak z pieczonym pomidorem i koprem włoskim, oraz Suszony pomidor i kolendra Pieczony kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik do 350 degrees.In miskę, połączyć bułkę tartą, sól, pieprz, czosnek w proszku, cebula w proszku, pietruszka i płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Dodaj 1/4 łyżki oliwy z oliwek do każdego kawałka ryby. rozprowadzić na rybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Na każdym kawałku plamiaka dodać mieszaninę bułki tartej (około 1/4 szklanki do każdego kawałka ryby, mniej więcej w zależności od wielkości fileta).Gotować w piekarniku przez 15 minut.W międzyczasie-dodaj pomidory, szalotki, kolendrę i sok z cytryny do miski.
Wymieszać łyżką lub palcami.Po 15-minutowym okresie gotowania, dodaj mieszaninę pomidorów / kolendry do góry każdej ryby i gotuj przez dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.